Winterprogramma

Posted by Erik on oct 30 2019  • 

Telemark en Tourskicursussen, expedities, Risico management in de sneeuw, en sneeuw- en lawine cursussen.
Inmiddels is de winter alweer in begonnen, en wordt er volop geskied. Er is geweldige sneeuw te vinden in verschillende gebieden van de Alpen, terwijl andere gebieden last hebben van de sterke föhnwind. Toch is die goeie sneeuw te vinden! Kijk in het winterprogramma naar de vele mogelijkheden! Van telemarkcurussen voor beginners en gevorderden tot tourskicursussen, en van trektochten tot lawinetrainingen.

nieuwe bestemmingen !!

Posted by Erik on Oct 21, 2019  • 

Bestemmingen over de gehele Alpen, en nu ook de Pyreneeën, waarbij bijna altijd meerdere varianten mogelijk zijn, van pittig alpien bovenlangs, tot rustige dagarrangementen vanuit een vaste accommodatie. Een greep uit mogelijke bestemmingen vind je hier. Prijzen zijn op aanvraag, en worden bepaald door de groepsgrootte en type bestemming.

 

Blijf laag !!

Posted by Erik on Oct 21, 2019  • 

2019 was een vreemde winter, met erg weinig sneeuw tot ver in Februari. Toch waren er briljante plekjes te vinden, vooral laag, op de boomgrens, want daarboven waaide te veel en hard. We hebben wekenlang kniediepe poeder geskiet in de Oostelijke Alpen.

Kijk hier voor een foto impressie

 

Italian Powder!

Posted by Erik on March 8, 2019 •   •  Lees meer

Vanwege de sterke noord-föhn zijn we naar het zuiden getrokken, en vonden in het Ultental het ultieme antwoord: Italian powder & Italian food! Geweldige touren met enorme variaties, uitdagende off-piste afdalingen, en dat alles vanuit een uitstekend hotel met sterren-chefkok. Er bleef deze week niets te wensen over…

 

Heupdiep of kindiep

Posted by Erik on March 8, 2014  •   •  Lees meer

Het bleef maar sneeuwen tijdens de off-piste telemarkcursus in 2014. Een nieuwe bestemming, het Kleinwalsertal, een nieuw appartement met hetzelfde oergezellige concept, en een enorm uitgebreid skigebied voor de deur. Prachtige foto's leverde deze week op. Kijk hier voor een impressie.

 

 Website: Erik van de Pol 2019.